Evroliga

Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2023 19:53
Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde MN Press

Duško Ivanović više nije trener Crvene zvezde, objavili su crveno-beli na svom zvaničnom portalu.

Iskusni strateg Mali Kalemegdan napušta nakon dva osvojena trofeja, Kupa Radivoja Koraća i domaćeg šampionata. Crvenu zvezdu je vodio od novembra prošle godine, kada je uspeo da je uzdigne nakon lošeg starta sezone i od nje napravi kandidata za plasman u plej-of Evrolige. Ipak, loš start ove sezone prouzrokovao je raskid saradnje sa trofejnim klubom.

"Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu", stoji u saopštenju Crvene zvezde i poručili da će blagovremeno obavestiti javnost o izboru novog trenera, mada se već pominje ime bivšeg trenera Makabija i Olimpijakosa Janisa Sferopulosa, prenosi Mozzart sport.

 

 

Duško Ivanović je ovog leta skrojio tim po svom ukusu, igre i rezultati u pripremnom periodu najavljivali su znatno uspešniji start ekipe koja je sa visokim ambicijama u ovu evroligašku sezonu. Ipak, skor od samo jedne pobede i tri poraza prouzrokovao je da se već sad povuku radikalni potezi.