Vesti iz fudbala

"Orlići" imaju priliku da se osvete Engleskoj za bolan poraz

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.11.2023 13:20
"Orlići" imaju priliku da se osvete Engleskoj za bolan poraz Fudbalski savez Srbije

Mladi fudbaleri Srbije igraju u subotu od 17.00 utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Igrači do 21 godine odmeriće snage sa Engleskom u okviru grupe F.

Srbija i Engleska su trenutno izjednačene na drugom mestu sa po šest bodova, dok je Ukrajina prva sa 12.

Selektor Ljubinko Drulović zadovoljan je radom ekipe u prethodnih pet dana, koja spremno dočekuje sutrašnji meč:

"Pripremamo se ozbiljno, izvršili smo analizu Engleza i iskoristili ovaj period da upoznamo bolje neke naše igrače. Za utakmicu želim igrače koji su u ritmu i koji su maksimalno spremni da iznesu jednu ovakvu utakmicu. Radi se o jakom protivniku, veliki broj njihovih igrača igra Premijer ligu, u velikim klubovima. Ozbiljan protivnik nas očekuje, ali rekao sam igračima da moramo da verujemo, pokažemo ambiciju i damo svoj maksimum", rekao je selektor.

Bili su "Orlići" raspoloženi za rad, pa je motivacija na visokom nivou pred meč sa Englezima.

"Važna utakmica za nas, igramo na svom terenu i želimo da ostavimo mnogo bolji utisak i odigramo što bolje. Želimo da predstavimo naš fudbal u dobrom svetlu. Pokušaćemo da učinimo sve da izvučemo dobar rezultat. Mislim da su momci dobro radili, da je odlična atmosfera i da ćemo pružiti maksimum na sutrašnjoj utakmici. Bodovi su za nas važni. Nadam se da ćemo pokazati da smo na visokom nivou", dodao je selektor.

U prethodnom meču Srbije i Engleske ostrvski sastav je slavio sa 9:1.