UEFA Liga šampiona

Nemam problema sa Modrićem, moram često da donosim teške odluke: Anćeloti i timu za Napoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.10.2023 18:57
Nemam problema sa Modrićem, moram često da donosim teške odluke: Anćeloti i timu za Napoli Guliver

Real Madrid je stigao u Napulj na meč drugog kola grupe "C" Lige šampiona koji se u utorak veče od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium) igra na stadionu "Dijego Armando Maradona". Trener Karlo Anćeloti će tako na noge bivšem klubu kome je udario temelje za sadašnja izdanja i dobro zna šta ga očekuje.

Pamti sigurno Karlo Anćeloti noć 10. decembra 2019. godine kada ga je predsednik Napolija Aurelio De Laurentis obavestio o otkazu iako je dobio Genk 4:0 i plasirao se u osminu finala Lige šampiona.

"Da, povratak u prošlost. U grad gde sam doživeo lepe momente. Za mene će sutrašnja utakmica biti najteža jer su dres i grb Reala teški. A, što se tiče De Laurentisa, imam vrlo dobar odnos sa njim. Kad odnos izmešu kluba i trenera dođe na određen nivo onda treba da odete. A, ja sam se vratio u najbolji klub na svetu", rekao je Karlo Anćeloti.

Napoli poznaje i veoma ceni.

"Igramo protiv jednog od najboljih timova Italije. Oni imaju visok nivo kvaliteta igre, individualnost i dobru atmosferu. Mi moramo da "ih gurnemo", da radimo ono što smo uradili Đironi".

 

 

Trener Napolija Rudi Garsija je na pres konferenciji danas potencirao igru Džuda Belingema i posebno njegovu ulogu u timu.

"Belingem se vrlo dobro prilagodio našem timu. Pokazuje sve kvalitete koje ima. Za mene, imamo najbolji tim na svetu i moramo da nastavimo da igramo sa mnogo entuzijazma".

Luka Modrić nije izgubio svoje mesto u timu po dolasku Belingema.

"Nemamo mi problem sa Modrićem, on nema problem sa nama. Ponekad moram da donosim teške odluke, ne znam kako da vam to objasnim. To je tehnička odluka, u poslednje dve utakmice nije igrao, pre toga jeste na startu Lige šampiona. Jednog dana ću na klupi ostaviti Kamavingu, drugog Čuamenija. Imam sedmoricu igrača u veznom redu, igraju smao četvorica", "objasnio" je trener Reala.

Govorio je Anćeloti i o opasnom napadu Napolija, igri Kvaratskelije "jedan na jedan", snazi i moći Osimena, ali i o Kamavingi, potezu Nača...