Serija A

Nećete me posvađati sa navijačima i klubom: Osimen traži da se smiri situacija u Napoliju

komentari (0)

Izvor: Tanjug

02.10.2023 10:19
Nećete me posvađati sa navijačima i klubom: Osimen traži da se smiri situacija u Napoliju Tanjug/AP Photo/Giovanni Evangelista/LaPresse

Fudbaler Napolija i nigerijski reprezentativac, Viktor Osimen oglasio se saopštenjem u kojem tvrdi da nikome neće da dozvoli da ga posvađa sa klubom i navijačima, prenose italijanski mediji.

Osimen je doveo u pitanje odluku trenera Rudija Garsije koji ga je izveo u 86. utakmice prošle nedelje protiv Bolonje, koja je završena 0:0.

igerijski fudbaler je promašio penal na ovom meču, a potom se verbalno sukobio sa Garsijom, da bi se dan kasnije izvinio za svoj postupak.

 

 

Napoli je potom na TikToku objavio video na kome se vidi kako Osimen promašuje jedanaesterac u utakmici protiv Bolonje prošle nedelje, posle čega je menadžer nigerijskog fudbalera, Roberto Kalenda zapretio je potom tužbom, pošto je smatrao da je klub iz Napulja ismevao Osimena na društvenim mrežama.

"Dolazak u grad Napulj 2020. godine za mene je bio divna odluka. Ljudi iz Napulja su mi pružili mnogo ljubavi i dobrote i nikom neću dozvoliti da stane između nas. Ljubav prema grbu se ne dovodi u pitanje i dres nosim s ponosom", napisao je Osimen na društvenim mrežama i dodao:

"Imam mnogo prijatelja Napolitanaca, koji su postali deo moje porodice. Cenim i svu podršku Nigerijaca što su digli glas i stali uz mene. Nastavimo da širimo jedinstvo, poštovanje i razumevanje. Napred, Napoli zauvek".

Nigerijski fudbaler je na leto 2020. godine iz Lila prešao u Napoli za klupski rekord od 81,3 miliona evra i bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone, pošto je postigao 26 golova u 32 utakmice u Seriji A.