UEFA Liga konferencije

Igor Duljaj: Ja sam kriv, moja je greška, nije do igrača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2023 20:25
Igor Duljaj: Ja sam kriv, moja je greška, nije do igrača MN Press

Partizan je na četvrtom gostovanju u Bakuu u svojoj istoriji prvi put izgubio. Sabah je bio u svemu bolji rival, slavio je 2:0, ali trenera crno-belih Igora Duljaja više muči slaba igra tima, pa čak i pristup.

Posle meča je za TV Arena sport bio veoma kratak i jasan.

"Moralo je bolje. Ušli smo loše u utakmicu, Sabah je zasluženo pobedio. Šutnuli smo samo jednom na gol, ovo je moja greška, moja odgovornost. Ono što ima kazaću u svlačionici", rekao je Duljaj.

Objasnio je da se odlučio za Kalulula od starta, ali da to nije bio glavni problem. Na pitanje o revanšu bio je kratak.

"Pre svega moramo da imamo bolji odnos u revanšu. Biće bolje, ali za ovu utakmicu krivica je samo moja".

Golman Aleksandar Jovanović bio je najsvetlija tačka tima. Branio je šta je mogao, ukrotio je penal Isajevu, golove nije mogao da brani.

"Nisam naravno zadovoljan, mada rezultatom 2:0 nije nedostižan. Ja verujm da možemo da prođemo dalje. Nije lako igrati po ovakvom vremenu. Penal? Iskusan sam i lični učinak mi je uvek iza ekipoog. Ja sam tu da pomognem ekipi. Došao sam u Partizan zbog timske igre", rekao je Jovanović

Levi bek Nikola Antić je imao manje posla od Filipovića.

"Može da se dostigne ovaj rezultat. Sabah je dobra ekipa, igraju tranziciju, znali smo da bekovi stoje široko. Imali su šanse, promašili su i penal, a ne znam da li je i bio. U drugom minutu smo dobili žuti, nezasluženo, posle su se mnogi plašili da naprave faul. Tražili smo svoju igru, imali i neke šanse. Nadam se najboljen, Partizanu treba Evropa", istakao je Antić.