UEFA Liga konferencije

Verujemo u pobedu i prolaz: Batak i Čumić složni u optimističkim očekivanjima od revanša sa APOEL-om

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 21:04
Verujemo u pobedu i prolaz: Batak i Čumić složni u optimističkim očekivanjima od revanša sa APOEL-om Fudbalski klub Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine vratili su se prošle nedelje kratkih rukava sa gostovanja APOEL-u, ali veruju da u sutrašnjih 90 ili koliko bude već potrebno minuta mogu da vrate milo za drago Kipranima i pobedom odgovarajućim rezultatom prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencije (20.00, TV Arena 1 Premium). 

Nikola Čumić u ime ekipe obećava pametnu borbu do poslednjeg atoma snage, računajući u isto vreme na podršku sa, nada se od sveg srca, punih tribina novosadskog "Karađorđa". 

"Naša jedina želja je da prođemo dalje i tako ćemo i igrati. U prvoj utakmici smo pokazali da možemo da ih ugrozimo i drugo poluvreme je pokazatelj kako treva da igramo. Nažalost, ušli smo u meč možda sa previše respekta, dopustili smo im više prostora za igru, jer nismo bili dovoljno dobri u presingu. U drugom poluvremenu smo zaigrali našu igru, bili smo agresivniji, stvorili smo nekoliko prilika i šteta što smo postigli samo jedan gol i što nismo uspeli da sačuvamo pozitivan rezultat. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broj, jer nam njihova podrška mnogo znači. Prošle sezone su nas navijači vodili do pobeda nad Partizanom i Čukaričkim, kada su tribine ispunjene. Bilo bi lepo da bude pun stadion i da prođemo APOEL i da svi zajedno radujemo",  istakao je napadač "lala" na završnoj konferenciji za medije, uz tvrdnju da ih težak poraz od Crvene zvezde na startu Mozzart Bet Superlige Srbije nije izbacio iz ležišta. 

Optimista je i trener Radoslav Batak, čija pozitiva datira još od duela na mediteranskom ostvru, kada je i u porazu svog tima video dobre stvari, dovoljne za nadu u ostanak na evropskoj sceni i posle ovog četvrtka. 

"Očekivanja su da pobedimo, da li sa jednim golom razlike, pa iz penal serije ili sa dva pogotka, na sve smo se i spremali. Verujemo u pobedu. Imamo još jedan trening da ponovimo još neke stvari i da sutra izađemo potpuno spremni. Uz podršku naših navijača, nadam se u što većem broju, kao i uprave kluba, koja nam je juče na osnivačkoj Skupštini SD Vojvodina dala dodatni vetar u leđa. Drago nam je što predsednik Dragoljub Zbiljić veruje u prolaz, jer i ja verujem i nadam se da će biti spektakularna atmosfera i da iskoristimo neke situacije koje nismo u prošloj utakmici. Naravno da je APOEL kvalitetna ekipa, ali mislim da smo spremniji i mlađi i brži i siguran sam da ćemo sutra više želeti tu pobedu", rekao je večeras iskusni stručnjak na klupi Vojvodine, inače zadovoljan što će u rosteru imati i oporavljenog Filipa Malbašića.