Superliga Srbije

Prvi otkaz u Superligi Srbije: Rastali se Batak i Vojvodina

komentari (0)

Izvor: Tanjug

08.08.2023 14:53
Prvi otkaz u Superligi Srbije: Rastali se Batak i Vojvodina MN Press

Crnogorski stručnjak Radoslav Batak nije više trener fudbalera Vojvodine, saopšteno je na sajtu kluba.

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora šef stručnog štaba Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti. Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine", ističe se u saopštenju.

Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio "Staroj dami“ plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, podsećaju iz kluba.

"Ekipa je sa njim na čelu bila deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na "Karađorđu“, koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda. Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere".

Vojvodina od starta sezone ima četiri poraza, dva od APOELA-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija (2:1) i od Crvene zvezde (5:0) i Partizana (2:0) u Superligi.

Novosađani u narednom kolu gostuju ekipi Napretka iz Kruševca.