UEFA Liga konferencije

Greške plod neiskustva, sudija mogao da svira penal: Radoslav Batak "secirao" drugi poraz od APOEL-a

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 23:04
Greške plod neiskustva, sudija mogao da svira penal: Radoslav Batak "secirao" drugi poraz od APOEL-a MN Press

Fudbaleri Vojvodine nisu se dugo zadržali na evropskoj sceni ovog leta, jer ih je APOEL posle Kipra pobedio i u Novom Sadu, izbacivši ih već na prvom koraku u trci za Ligu konferencije. 

Trener srpskog tima, Radoslav Batak, žali zbog brze eliminacije ali u prvom komentaru večerašnje utakmice ističe i dobre stvari u partiji svog tima, kao i jednu sudijsku procenu na štetu "lala". 

"Nažalost, isti rezultat kao u prvoj utakmici. Od prvog minuta smo napadali. Mislim da je sudija mogao da svira penal nad Zukićem. Ipak, oni su poveli. Stvarali smo šanse, imali više napada, izjednačili i sve je govorilo da smo bili bolji. Na kraju greške kao plod neiskustva. Osim dve situacije u kojima smo primili gol, ostalo je sve bilo odlično. Jeftini golovi za tako veliku utakmicu", rekao je Batak u obraćanju medijima. 

Iako razočaran krajnjim ishodom, strateg kluba sa "Karađorđa" primetio je da je njegova ekipa bila konkurentnija nego u prvih 90 minuta dvoboja sa Kipranima. 

"Nije bilo kao na Kipru. Ušli smo agresivnije, ali nismo uspeli prvi da damo gol. Nismo imali sreće. Oni su prvi put kada su napravili dobru akciju dali gol. mali smo period od 90 minuta i konstantno smo pokušavali kroz igru da ih savladamo. Bolingi nije registrovan, Malbašić nije spreman, moglo je da bude drugačije da smo imali njih dvojicu u punoj snazi", iskren je bio Batak.

Posle utakmice sa tribina se mogao čuti navijački zahtev za njegovom ostavkom, ali trener Vojvodine nije hteo da replicira.

"To je njihovo mišljenje, ne želim sada o tome", zaključio je Batak.