UEFA Liga konferencije

Protivnik bolji u prvom poluvremenu, mi brži i agresivniji u drugom: Sa Pinto podvukao crtu ispod eliminacije Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 22:45
Protivnik bolji u prvom poluvremenu, mi brži i agresivniji u drugom: Sa Pinto podvukao crtu ispod eliminacije Vojvodine Guliver/AP Photo/Luis Vieira

Fudbaleri APOEL-a nisu se zadovoljili pobedom na svom terenu, prošle nedelje, pa su za svaki slučaj slavili i na terenu Vojvodine, da bi sa "Karađorđa" produžili u treću etapu trke za grupnu fauzu Lige konferencije.

Baš onako kako je njihov trener Rikardo sa Pinto obećao u najavi večerašnjeg revanša sa "lalama". S tim što u prvih 45 minuta nije sve bilo po ukusu portugalskog stručnjaka. 

"Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali. Protivnik je bio bolji u prvom poluvremenu. Nisu imali šta da izgube i mogli su da promene rezultat. Borili su se i dobro su igrali. Nismo bili dovoljno agresivni u duelima, nismo ispunili naš plan i prvi deo je bio jako težak", rekao je Sa Pinto medijima u Novom Sadu. 

Nekadašnji strateg Crvene zvezde ishvalio je svoje izabrfanike, zato za ono što su pokazali u drugom poluvremenu. 

"Na poluvremenu sam pričao sa igračima i popravili smo stvari. Bili smo agresivniji, moblilniji i igrali smo brže i jednostavnije. Odlično smo igrali u tranziciji. Kada smo dali gol, zatvorili smo meč i nismo hteli ništa da rizikujemo. Mislim da je rezultat pošten. Uvek je lakše kada se pobedi. Trijumf vam uvek donese samopouzdanje. Juče smo pričali da želimo da pobedimo i uspeli smo", podsetio je šefs tručnog štaba APOEL-a, inače ljut što se u evropi nedovoljno ceni klupski fudbal na Kipru.