Superliga Srbije

Batak pred duel sa Radničkim: Da pobedimo na strani i plasiramo se u polufinale

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

03.05.2023 19:00
Batak pred duel sa Radničkim: Da pobedimo na strani i plasiramo se u polufinale MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša i Vojvodine odmeriće snage na "Čairu" u četvrtak od 18.30 (TV Arena 1 Premium) u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Šef stručnog štaba Novosađana, Radoslav Batak, okarakterisao je ovaj duel kao veoma važan za njegov tim:

"Utakmica u Nišu je od velikog značaja. Reč je o četvrtfinalu Kupa i u skladu s tim smo se i pripremali. Verujemo da možemo da se plasiramo u polufinale, pogotovo što smo prošlu utakmicu odigrali dobro. Nema razloga da igrači i sada ne pruže takvu partiju. Od te naše prve utakmice u Nišu, kad smo mi tek stigli, nemamo pobedu u gostima. Jednostavno moramo da imamo kontinuitet i budemo pobednička ekipa, ako hoćemo da budemo u klubu kao što je Vojvodina", rekao je Batak na konferenciji za medije, pa dodao:

"Moramo da shvatimo da se utakmice ne dele na one domaće i one u gostima. Čeka nas ozbiljan raspored do kraja. Želimo da uđemo u finiš sezone kako dolikuje ovom klubu i da izborimo što veći plasman. Za početak se nadam da ćemo sutra uz dobru izboriti polufinale Kupa", istakao je trener Vojvodine.

Kadrovski problemi ni ovog puta nisu izbegli Novosađane:

"Nećemo moći da računamo na Lazarevića, koji je suspendovan zbog kartona i na Bjekovića koji je i dalje povređen. Malbašić oseća bol ključne kosti zbog nezgodnog pada na prošloj utakmici, ali je 99 odsto spreman. Takođe, u tim se vraćaju Vitas i Uroš Nikolić", kazao je Batak.

Parovi četvrtfinala Kupa Srbije:

sreda

Napredak - Crvena zvezda 0:0 u toku

četvrtak

TSC - Novi Pazar 16.00 (TV Arena 1 Premium)

Radnik - Čukarički 16.00 (TV Arena 2 Premium)

Radnički Niš - Vojvodina 18.30 (TV Arena 1 Premium)