Superliga Srbije

Slavoljub Đorđević u "Pregledu kola": Zvezda je svake godine sve jača, Partizan će definitivno konkurisati za titulu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.07.2023 21:27
Slavoljub Đorđević u "Pregledu kola": Zvezda je svake godine sve jača, Partizan će definitivno konkurisati za titulu! MN Press

Utakmicom Mladosti i Radnika u Lučanima završeno je prvo kolo Mozzart Bet Superlige Srbije. Upravo tim povodom, kao što je to bio slučaj i ranijih godina, gledaoci TV Arena sport su imali priliku da vide rezime čitave runde domaćeg šampionata u emisiji "Pregled kola".

Današnji gost u našem studiju bio je bivši trener Vojvodine i surduličkog Radnika, Slavoljub Đorđević.

On je na samom početku prokomentarisao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine (5:0):

"Vojvodina je ostala bez igrača u 20. minutu, a pre toga je primila gol iz penala. Crvena zvezda je otvorila utakmicu kako je želela, ipak, igra nije bila toliko kvalitetna kao što je bio rezultat. U drugom poluvremenu je to došlo na svoje mesto. Zvezda je svake godine sve bolja i bolja, apsolutni je favorit bez obzira protiv koga igra. Biće još ubedljivija nego prošle godine", istakao je Đorđević, koji je tokom igračke karijere nosio upravo Zvezdin dres.

Zatim se osvrnuo na derbi u Bačkoj Topoli između TSC-a i Partizana (3:3):

"Videli smo vicešampiona i jedan novi Partizan, koji je odradio kvalitetan prelazni rok. Meni je bilo fascinantno da se prvo kolo odigra na tom nivou, mnogo borbe, trčanja, agresivnosti. Drago mi je da ima takvih utakmica kod nas, jer to su evropske utakmice. Po mom mišljenju taj rezultat je realan i obe ekipe treba da budu zadovoljne sa bodom", rekao je Đorđević, pa dodao:

"Partizan će se sigurno boriti za titulu ove sezone, ovo je novi Partizan! Siguran sam da će biti konkurentan, doveli su kvalitetna pojačanja, to je pokazala ova utakmica. Pokazali su visok kvalitet i dobre ideje kolege Duljaja. Odradio je kvalitetne pripreme očigledno. Partizan će biti prava konkurencija Crvenoj zvezdi!, podvukao je Đorđević.