Superliga Srbije

Slavoljub Đorđević definitivno nasledio Nikolu Trajkovića: Trenerska rokada u Radničkom iz Niša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.11.2023 12:36
Slavoljub Đorđević definitivno nasledio Nikolu Trajkovića: Trenerska rokada u Radničkom iz Niša MN Press

Posle poraza od Novog Pazara, u poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, jasno je bilo da je Nikola Trajković završio svoju trenersku misiju na klupi Radničkog iz Niša, jer je sam najavio ostavku, ali je nekoliko dana potrajala potraga za njegovim naslednikom. Da bi danas definitivno dogovoren povratak Slavoljuba Đorđevića na "Čair".

Mladi stručnjak nije još obavljao sadašnji posao u jednom od najfudbalskijih gradova u našoj zemlji, ali je u njemu ostavio traga kao igrač Radničkog, iz kog se svojevremeno otisnuo u Crvenu zvezdu. Ovog puta je pred njim golem zadatak, pošto se od njega očekuje da Nišlije izvede iz zone ispadanja a onda povede u sigurnu prvenstvenu luku.

Baš kao što je u prošloj sezoni to učinio sa Radnikom iz Surdulice, mada su svaki klub i ekipa priča za sebe. Đorđević ima 42 godine, a do sada je osim Surduličana, u dva mandata, samostalno vodio još Vojvodinu i kao mlađe kategorije Crvene zvezde. 

Koliko objektivno može sa Radničkim daće se naslutiti posle reprezentativne pauze, protiv Čukaričog, TSC-a, Crvene zvezde (u Kupu Srbije), Partizana, Vojvodine i Radničkog 1923.