Superliga Srbije

Ovo smo već preživljavali, publika imala šta da vidi: Igoru Duljaju pao kamen sa srca posle pobede na "krovu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2024 19:27
Igor Duljaj, trener FK Partizan, zadovoljan epilogom duela sa Voždovcem MN Press
Igor Duljaj, trener FK Partizan, zadovoljan epilogom duela sa Voždovcem

Nije sigurno bilo lako navijačima Partizana da gledaju i odgledaju današnji meč crno-belih i Voždovca, jer je njihov tim prošao kroz Tantalove muke do pobede u gostima (2:3). Koja ih je ostavila na podnošljivom bodovnom zaostatku u odnosu na branioca titule Crvenu zvezdu, čiji igrači večeras igraju sa IMT-om. 

 

 

Jeste drugoplasirani sastav dva puta imao prednost, pre pobedonosne "bombe" Aranđela Stojkovića u nadoknadi vremena, ali ju je gubio i čak bio na konopcima neko vreme, jer su mladi "zmajevi" ulazili u ozbiljne šanse za svoj prvi prolećni trijumf. 

"Prvo da čestitam Voždovcu. Igrali su sjajno, otvoreno, mlada su ekipa i jako mlad trener. Nisu imali pritisak koji mi imamo, imperativ pobede, bitno je da je publika imala šta da vidi. Ovo smo već proživljavali, mogu samo da čestitam igračima, vratili smo se i najbitnije je da smo osvojili tri boda. Ipak, ne smem da zatvorim oči na greške u odbrani, imamo mladog Kovačevića... Bitna su tri boda, što se mene tiče, utakmica je već zatvorena", prvi je komentar trenera Partizana, Igora Duljaja, izrečen za TV Arena sport. 

Posle ovog meča tim iz Humske ima 67 bodova iz 28 kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a u sledećem će biti domaćin Novom Pazaru. 

Standings provided by Sofascore