Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Zna se ko ide u plej-of, a ko u plej-aut, samo je pitanje sa koliko bodova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.04.2024 13:05
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde MN Press
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde

Ostalo je da se odigra još 90 minuta u ligaškom delu Mozzart Bet Superlige, pre nego što, narednog vikenda, počnu plej-of, odnosno plej-aut najjačeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

Još od ranije je poznato koje će ekipe igrati u kom od dva pomenuta takmičenja, a samo je nedoumica ko će koliko bodova preneti u doigravanje.

Crvena zvezda na svom terenu od 17.00 časova dočekuje pančevački Železničar i pobedom bi sačuvali četiri boda viška nad Partizanom koji od 19.15 časova gostuje Čukaričkom, pa se na "Marakani" nadaju da bi ta prednost mogla da bude i uvećana.

"Promenom trenera, Železničar je zaigrao u drugom sistemu, gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako. Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za naš duel, ali je sigurno da je prikazao svoje trenerske kvalitete u prethodnom periodu. Svaku utakmicu pripremamo na isti način, bez obzira na kom mestu na tabeli se nalazi protivnik. Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način", kaže trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, dok trener Partizana, Igor Duljaj ističe:

 

 

"Čukarički je izuzetno opasan posle prekida, ima odlične izvođače, skakače, na to moramo obratiti pažnju. Neće biti lako ostvariti cilj i osvojiti tri bod. Nemam prijatna iskustva sa ekipom sa banovog brda, prošle godine smo uz nemile scene izgubili. Pokušaćemo to da promenimo, termin je odličan, očekujem dosta naših navijača. To je poslednja utakmica pred plej-of, a naš je cilj i zadatak da osvojimo tri bod. Svi su u trenažnom procesu, trenirao je i Saldanja poslednja dva treninga sa ekipom, pa ćemo videti da li će igrati."

Mozzart Bet Superliga, 30. kolo

nedelja

Napredak - Radnik 16.30 (AS6)
Vojvodina - TSC 16.30 (AS3)
Crvena zvezda - Železničar 17.00 (A1P)
Čukarički - Partizan 19.15 (A1P)

ponedlejak

Novi Pazar – Radnički 16.00 (A1P)
Mladost – IMT 18.00 (A1P)
Spartak – Javor 18.00 (A2P)
Voždovac – Radnički 1923 20.00 (AS3)

 

Standings provided by Sofascore