Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Kažu da je meč posle derbija uvek najteži

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2024 09:31
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na 172. večitom derbiju MN Press
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na 172. večitom derbiju

Postoji uvreženo mišljenje, koje su mnogi treneri i fudbaleri Partizana i Crvene zvezde koristili tokom prethodnih decenija o tome da su mečevi pre i posle večitog derbija uvek najteži.

Crno-beli su pre 172. večitog derbija ostvarili  pobedu protiv Železničara iz Pančeva 3:1, crveno-beli su istim rezultatom trijumfovali protiv TSC-a u Bačkoj Topoli, a sada je došlo vreme da se vidi kako će se snaći nakon međusobnog duela.

Prvi će na teren izaći igrači Partizana koji na svom terenu uz besplatan ulaz dočekuju kruševački Napredak i samo im pobeda garantuje da će sačuvati lidersku poziciju na tabeli.

 

 

"Predstoji nam jedna od najtežih utakmica. Iskusan stručnjak Vladimir Gaćinović beležio je odlične rezultate – u Spartaku, posebno Novom Pazaru, sada Napretku. Ogromno iskustvo ima i kao mlađi kolega ne bih se usudio da pričam o nadmudrivanju s moje strane. Partizanov cilj ostaje isti. Znam i da Kruševljani imaju problema. Mladom štoperu Đekoviću želim da se što pre oporavi, bio je na oku Partizana. Ubeđen sam da će igrati protiv Partizana i igrači sa tri žuta kartona, Kruševjanima su potrebni bodovi, naša ekipa poseban je motiv i to je legitimno", rekao je šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj na konferenciji za medije u utorak.

Samo nekoliko minuta nakon što se meč u Humskoj bude završio na "Čariu" ja na programu duel niškog Radnikog i Crvene zvezde u koji domaći sastav ulazi bez trenera Nikoel Trajkoivća koji je podneo ostavku, ali na stadionu "Rajko Mitić" ne razmišljaju o tome.

 

 

"Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu", rekao je trener Vladan Milojević i najavio da bi u timu moglo da bude određenih izmena:

"Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu."

Oba susreta biće direktno prenošena na kanalu TV Arena 1 Premium od 16.55 i 18.00 časova, a na istom mestu će od 14.00 časova biti prenošen i duel između Radničkog 1923 i Železničara.r

Mozzart Bet Superliga Srbije, 25. kolo

utorak

TSC - Mladost Lučani 4:1 (1:0)
/Ćirković 2, 67, Pantović 58, Jovanović 71 - Veličković 74/

Novi Pazar - Voždovac 2:2 (1:1)
/Suma 13, 55 pen - Vilča 22, Savić 90+4/

Čukarički - Spartak 2:2 (1:0)
/Adžić 29, 51 - Martinović 55, Ubiparip 81/

Javor - Radnik 2:1 (2:0)
/Gojković 4, Mićić 32 - Oreščanin 83/

IMT - Vojvodina 1:3 (0:1)
/Luković 83 - Lambulić 10 AG, Seri 59, 90/

sreda

Radnički 1923 - Železničar 14.00 (TV Arena 1 Premium)
Partizan - Napredak 16.55 (TV Arena 1 Premium)
Radnički Niš - Crvena zvezda 19.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore