Superliga Srbije

Konferencije Partizana i Zvezde na TV Arena sport: Obraćanje Igora Duljaja i Vladana Milojevića pred 172. "večiti derbi"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2024 08:56
Igor Duljaj i Vladan Milojević MN Press
Igor Duljaj i Vladan Milojević

Ostao je još samo jedaa dan do 172. "večitog derbija", najveće svetkovine srpskog fudbala, a u toku današnjeg dana poslednje impresije pred ovaj susret izneće treneri dva kluba, a verovatno i kapiteni.

Prvi će se javnosti obratiti šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, koji je svoju konferenciju za medije zakazao u 11.00 časova, njegov kolega, Vladan Milojević će to učiniti u 15.30. časova, a najgledanija sportska televizija u ovom delu Evrope je obezebdila direktan prenos obe konferencije na kanalu TV Arena 1 Premium.

 

 

Tribine stadiona "Rajko Miitć" u subotu od 17.00 časova bi trebalo da budu pune, najavljuje se da će na njima biti više od 40.000 gledalaca i čini se da dugo nije vladala veća potražnja za kartama kao pred ovaj 172. okršaj dva najveća srpska kluba.

TV Arena sport je pripremila bogat program posvećen ovom susret koji počinje u 17.00 časova uz direktan prenos na našem Premium 1 kanalu, a pre toga na programu je specijalna studijska emisija koja počinje u 15.30 časova. Gosti voditelja Gorana Svilara će biti Aleksandar Janković i Miroslav Vulićević, očekuje nas video analiza našeg eksperta Luke Jevtovića, kao i izjave dva trena neposredno pred početak susreta.

 

 

Na samom stadionu biće još jedan punkt TV Arena sport, gde će voditelj biti Ognjena Drašković, a njegovi gosti Slavoljub Đorđević i Ljubinko Drulović.

Biće tu i zanimljivih razgovora i priloga, a jedan od njih je posvećen fudbalerima iz Azije koji su nastupali za Partizan, odnosno Crvenu zvezdu, a u ovom trenutku ih oba večita rivala imaju po jednog.