Superliga Srbije

Razgrabljene karte za 172. "večiti derbi": Crvenu zvezdu i Partizan uživo će gledati oko 40.000 ljudi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.03.2024 18:27
severna tribina stadion "Rajko MItić" tokom meča Crvene zvezde MN Press
severna tribina stadion "Rajko MItić" tokom meča Crvene zvezde

Najvažniji meč 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a možda i prolećnog dela sezone, između fudbalera Crvene zvezde i Partizana (17.00, TV Arena s1 Premium) pratiće maksimalan broj ljudi na stadionu "Rajko Mitić", jer su planule sve karte puštene u prodaju za 172. "večiti derbi". 

Preciznije, oko 42.000 ljudi, koliko može maksimalno da ih stane na tribine u situaciji kada će pojedini njihovi delovi predstavljati tampon zonu između pristalica dva najveća srpska kluba, odnosno frakcija među pristalicama crno-belih.

 

 

Informaciju o razdeljenim kartama objavio je domaćin iz Ljutice Bogdana, čija će ekipa, logično, imati veću podršku. Što vlasnika sezonskim ulaznica što "delija" koji su došli u posed pojedinačnih karata.

U oba slučaja ubeđenih da će povratnik na mesto trenera, Vladan Milojević, smisliti taktiku za revanširanje komšijama za jesenji poraz (2:1 u Humskoj), odnosno ponovno svrgavanje večitog rivala sa vrha table, kao važan iskorak u odbrani titule. 

 

 

Ako je suditi po interesovanju "grobara" poslednjih dana, moguće je da će i tim Igora Duljaja imati solidnu podšku na "njihovom delu" tribina, iako već neko vreme bojkotuju mečeve Partizana na drugoj strani Topčiderskog brda. 

Uoči novih 90 minuta dugovečnog i, celom svetu, atraktivnog fudbalskog serijala "parni valjak" ima samo bod više od aktuelnog šampiona, pobednika proslednjeg Kupa Srbije i učesnika grupne faze aktuelne Lige šampiona. 

 

Standings provided by Sofascore