Superliga Srbije

Nadam se da ću biti spreman da pomognem ekipi: Svetozar Marković veruje da će igrati protiv Crvene zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.03.2024 12:07
kapiten Partizana, Svetozar Marković MN Press
kapiten Partizana, Svetozar Marković

Jedna od dilema koju trener Partizana, Igor Duljaj ima pred start 172. "večitog derbija" je i ta da li će kaputen Stetozar Marković moći da igra, ali pouzdani defanzivac veruje da će biti spreman.

Štoper  lidera na tabeli Mozzart Bet Superlige nije trenirao sa ekipom prethodnih sedam dana, danas će odraditi prvi trening u punom intenzitetu i nakon toga će se znati da i će biti u kombinaciji za tim.

"Derbi je uvek veliki motiv i naša oćekivanja su ista, a to je pobeda. Trudićemo se da svih 90 minuta budemo foKUSIRANI i koncentrisani kako bismo sproveli u delo sve ono što nam kaže trener Igor Duljaj. Danas ću odradidi trening sa timom i videću da li mogu da igram, ali mislim da ću bit spreman i daću sve od sebe da pomognem ekipi na sutrašnjem susretu", reko je Marković.

Defanzivac crno-belh je naglasio da je atmosfera u ekipi dobra i da je upravo to ono na čemu on i njegvo saigrači grade optimizam.

"Devet meseci smo na okupu i devet meseci je primetna hemija u ekipi. Pomažemo jedni drugima i trudimo se da ostvarujemo što bolje rezultate. Uz podršku sa tribina, za koju verujem da i sutra neće izostati, možemo da se nadamo uspehu", rekao je Markovć.

Meč 24. kola Mozzart Bet Superlige između Crvene zvezde i Partizana na programu je u subotu, 9 marta od 17.00 časova uz direktan prenso na kanalu TV Arena 1 Preimum.