Superliga Srbije

Pavle Ilić sudi 172. "večiti derbi: Debitant deli pravdu Crvenoj zvezdi i Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.03.2024 00:08
Pavle Ilić MN Press
Pavle Ilić

Glavni sudija 172. "večitog derbija" između fudbalera Crvene zvezde i Partizana biće Pavle Ilić iz Kragujevca, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

To će biti prvi put u karijeri da ovaj arbitar dobije priliku da deli pravdu na najvećem susretu srpskog fudbala, na kojem će se dva najveća domaća kluba boriti za lidersku poziciju na tabeli Mozzart Bet Superlige.

 

 

Crno-beli iz Humske trenutno imaju bod prednosti, a aktuelni šampion se nada da to može da se promeni i da će nakon subotnjeg meča ova dva tima zameniti poziciju na tabeli.

Fudbalski savez Srbije je još objavio i da će Ilću pomagati Uroš Stojković i Nikola Đorović, četvrti sudija će biti Milan Stefanović, a u VAR sobi će sedeti Miloš Milanović i Momčilo Marković.

Duel Crvene zvezde i Partizana, u 24. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije na programu je u subotu, 9. marta od 17.00 časova na stadionu "Rajko Mitić", uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium, a svemu će prethoditi studijska emisija sa specijalnim gostima i zanimljivim prilozima.