Superliga Srbije

Iz Zvezde poručuju navijačima: Požurite, ostalo je još samo 10.000 ulaznica za 172. "večiti derbi"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.02.2024 10:18
Gužva ispred blagajne stadiona "Rajko Mitić" pred 172. "večiti derbi" sa Partizanom FK Crvena zvezda
Gužva ispred blagajne stadiona "Rajko Mitić" pred 172. "večiti derbi" sa Partizanom

Ulaznice za predstojeći 172. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizan u sredu su puštene u prodaju preko interneta, a od danas se mogu kupiti i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Prema informacijama iz Crvene zvezde, u prodaji je ostalo još samo 10.000 ulaznica i posebno se naglašava da je broj karata koje je moguće da kupi jedna osoba ograničen.

"Utakmica 172. večitog derbija je na programu 9. marta. Pozivamo sve one koji nisu obezbedili svoje ulaznice, da to učine što pre, jer je u prodaji još samo 10 hiljada karata, a baza članstva iznosi 26 hiljada najvernijih zvezdaša. Jedan član može da kupi maksimalno četiri karte", stoji u obaveštenju Crvene zvezde i dodaje se:

 

 

"Preostali kontingent karata će se naći u slobodnoj prodaji u petak, 1. marta, a navijači ulaznice mogu obezbediti i onlajn."

Cene karata za severnu tribinu iznose 600 dinara. Istok košta 1000 dinara, Zapad 1200, dok karte za tribinu "Siniše Mihajlovića" vrede 2000 dinara.

Podsećanja radi, poslednji večiti derbi pripao je fudbalerima Partizana i taj trijumf im je doneo bod prednosti na tabeli Mozzart Bet Superlige Srbije, pa i zbog te činjenice predstojeći 172. okršaj dva najveća srpska tima ima posebnu težinu.

Naravno, novi duel večitih rivala biće direktno prenošen na TV Arena sport uz zanimljiv i sadržajan studijski program, kao i atraktivne goste.