Superliga Srbije

Aranđel Stojković za TV Arena sport: Znali smo da ćemo iskoristiti svoju šansu kada se Zvezda otvori

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.12.2023 20:23
Aranđel Stojković, fudbaler Partizana MN Press
Aranđel Stojković, fudbaler Partizana

Partizan će zimski raspust u Mozzart Bet Superligi Srbije provesti na čelu kolone jer je bio bolji i(li) efikasniji tim u 171. "večitom derbiju" - 2:1, što je bilo dovoljno da Crvena zvezda izgubi dva boda prednosti i ostane bez zalihe za prolećne bitke u borbi za titulu. 

Mada su crveno-beli u bitnim elementima igre statistički nadmašili rivala, domaćin je bio taj koji je znao da iskoristi više šansi i sačuva prednost do kraja prvog poluvremena a onda i cele utakmice jednog od odloženih kola.

"Znali smo šta nas očekuje, da je derbi sam po sebi jako zahtevna i teška utakmica, očekivali smo veliku bornu i tako je bilo. Vodila se bitka za svaku loptu, od početka do kraja....", prvi su utisci Aranđela Stojkovića, izrečeni u kameru TV Arena sport.

Nad defanzivcem tima iz Humske načinjen je faul za penal, iz kog je Bibars Natho poveo "parni valjak" ka prvom trijumfu u nad komšijama na svom terenhu, a on sam je "znao" kako će se stvari razvijati u drugom poluvremenu.

"Znali smo da ćemo dočekati i iskorisitti svoju šansu kada se Zvezda otvori. Dali smo taj drugi gol, a onda uspešno odbranili prednost, aiko smo primili taj jedan pogodak", zaključio je Stojković.