Superliga Srbije

Krunić: Bilo mi je čudno kad sam video da je nadoknada 15 minuta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 23:57
Miloš Krunić MN Press
Miloš Krunić

Trudio se golman Partizana Miloš Krunić da dostojno zameni povređenog Aleksandra Jovanovića, a bez obzira na tri primljena gola, dobro je opbavio posao. Uglavnom je branio sve što je mogao.

"Jako teška utakmica za sve nas. Dali smo sve od sebe. Nismo uspeli. Nadam se da će u sredu sve to biti mnogo bolje, da će sreća biti na našoj strani i da ćemo proći dalje", rekao je Krunić.

Baš kao i Glazer, Krunić se nije izjašnjavao o sudiji.

"Bilo mi je čudno kad sam video da je nadoknada 15 minuta. Tačno, bilo je dosta prekida, ali neću da komentarišem. Videli smo svi ovo je bila otvorena utakmica sa dosta šansi, na kraju rezultat je otišao u njihovu korist. U svakom slučaju sve dok ima matematičke šanse, daćemo sve od sebe. Trka nije gotova. Dok sudija ne svira kraj, ništa nije gotovo. Ostaje žal za rezultatom. Vodili smo do 89. minuta, ali to je fudbal".

Osvrnuo se i na penale Gelora Kange i Aleksandra Kataija.

"Vruća je glava, ne bih da komentarišem. Ničija lopta kod prvog penala, stotinka je odlučivala. Kod prvog penala sam bio blizu da odbranim, kačio sam loptu. Penali su lutrija, šta da kažem", objasnio je Krunić.