Superliga Srbije

Barak Bahar pred gostovanje u Pančevu: Ima vremena za Jang Bojs, prvo nacionalno prvenstvo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.11.2023 17:42
Barak Bahar pred gostovanje u Pančevu: Ima vremena za Jang Bojs, prvo nacionalno prvenstvo MN Press

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar je danas govorio na konferenciji za medije. Akutelnog šampiona Superlige Srbije čeka gostovanje ekipi Železničara iz Pančeva koje je na programu u subotu od 18 časova (TV Arena 1 Premium).

Trener "crveno-belih" je istakao kako je naporad period iza njegovog tima ali da je svaka utakmica prilika da ekipa povrati samopouzdanje.

"Svaka naredna utakmica je prilika da se ekipa izdigne, povrati samopouzdanje, kao i da postiže više golova, bude konkretnija i bolja na terenu. Pritisak je naravno prisutan uoči svake utakmice Crvene zvezde. Imamo utakmice na svaka tri dana, ali ne sme da nam bude izgovor činjenica da često igramo. Posedujemo veliki broj igrača, kvalitetan roster. Moraćemo malo da rotiramo i uoči ove utakmice. Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom." rekao je Bahar.

 

 

Izraelac je govorio i o Srđanu Mijailoviću. Izjavio je kako on igra na poziciji gde je timu potreban iako se možda bolje snalazi na nekoj drugoj.

"Srđan Mijailović je timski igrač, on je neko ko daje sve za ekipu. Pruža maksimum na svakoj utakmici. Možda se bolje snalazi na poziciji šestice, međutim igra tamo gde je timu potrebno, pa makar to bilo sa leve ili desne bočne strane, ali i kao štoper." objasnio je trener Zvezde i najavio da će Uroš Spajić propustiti utakmicu sa Železničarom zbog povrede kolena.

Bahar se osvrnuo i na duel sa Lajpcigom u okviru Lige šampiona i konstantnost u igri njegove ekipe.

"Teško je u Ligi šampiona odigrati više od 45 minuta na sjajnom nivou. Protiv RB Lajpciga nam je malo nedostajalo da izjednačimo rezultat. U domaćem šampionatu tokom čitavog meča imamo kontrolu, a verujemo da ćemo i sutra imati inicijativu, biti efikasniji i sačuvati naš gol." rekao je šef stručnog štaba "crveno-belih".

Izraelski stručnjak nije želeo da govori o narednom meču u elitnom evropskom takmičenju gde će Crvena zvezda gostovati u Bernu ekipi Jang Bojsa. Fokus tima je trenutno jedino na Superligi Srbije.

"Biće vremena da govorimo o utakmici protiv Jang Bojsa. Pre toga nas očekuju dve važne utakmice u nacionalnom prvenstvu. Prva je na programu sutra, dok je naredna posle reprezentativne pauze. Kada obe prođu, moći ćemo da razgovorato o utakmici Lige šampiona" zaključio je Bahar.

Crvena zvezda je trenutno na drugom mestu Mozzart Bet Superlige Srbije sa šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Partizan.

 

Standings provided by Sofascore