Superliga Srbije

Barak Bahar za TV Arena sport: Primili smo glupe golove, izvinjavam se navijačima, ima vremena za priču o mojoj budućnosti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.12.2023 20:28
Barak Bahar za TV Arena sport: Primili smo glupe golove, izvinjavam se navijačima, ima vremena za priču o mojoj budućnosti TV Arena sport

Nije želeo trener Crvene zvezde Barak Bagar nakon poraza od Partizana u 171. večitom derbiju da govori o svom statusu u klubu, ali je istako da njegov tim nije zaslužio da izgubi.

Izraelski stručnjak je u izjavi za TV Arena sport rekao da je njegova ekipa imala prilike da ostvari bolji rezultat i zbog toga se izvinio navijačima.

"Primili smo lak gol, napravili nekoliko glupih grešaka, a sa druge strane nismo iskoristili prilike koje smo uspeli da stvorimo. To je fudbal, takve stvari se defavaju i želeo bih da se izvinim navijačima zbog toga", rekao je Bahar za TV Arena sport, a zatim pričao o svojoj budućnosti:

"Videćemo. Utakmica je tek završena. Treba napraviti detaljnu analizu  i onda ćemo prčati o daljim koracima".

Barak Bahar je u Crvenu zvezdu došao ovog leta, u klubu su tada istakli da je Izraelac projekat crveno-belih na duže staze, ali igrama ekipe u jesenjem delu sezone nije uspeo da ih uveri da su napravili dobru odluku.