Superliga Srbije

Postignut dogovor Zvezde i Bahara: Isplata dugovanja na rate, crveno-beli uštedeli milion i po evra

komentari (0)

Izvor: Tanjug

29.04.2024 15:21
Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar uslikan tokom prvenstvene utakmice MN Press
Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar uslikan tokom prvenstvene utakmice

Izraelski stručnjak Barak Bahar i Crvena zvezda postigli su dogovor o isplati dugovanja i trener koji je vodio crveno-bele u prvom delu sezone više nije na platnom spisku srpskog šampiona.

Kako je Tanjugu potvrđeno u klubu, sa Baharom je postignut dogovor i on će preostala dugovanja dobiti u ratama, dok će Crvena zvezda, s obzirom na to da je Izraelac imao trogodišnji ugovor, uštedeti milion i po evra.

"Zahvaljujem se bivšem treneru našeg kluba Baraku Baharu na korektnom odnosu, razumevanju, kao i saradnji", izjavio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović nakon što je sa izraelskim stručnjakom postignut dogovor o isplati dugovanja.

"Tokom boravka u Crvenoj zvezdi je fudbalskom svetu predstavio našu talentovanu decu, koja su dobila priliku da se dokažu na srpskoj i evropskoj sceni. Mijatović i Nedeljković su bili standardni prvotimci, tokom mandata Baraka Bahara, a njihov kvalitet i potencijal su prepoznali veliki klubovi. Takođe i ovom prilikom se zahvaljujemo bivšem šefu stručnog štaba na dovođenju Omrija Glazera i Šerifa Ndiajea, na čijim transferima takođe očekujemo veliku zaradu. Upravo pomenuti igrači su bili izričite želje Baraka Bahara, kome želimo puno sreće u nastavku karijere", istakao je Mijailović.

Bahar će naredne sezone ponovo voditi Makabi iz Haife.