Superliga Srbije

Bahar za TV Arena sport: Drago mi je da smo upisali pobedu pred derbi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.12.2023 18:15
Trener FK Crvena zvezda, Barak Bahar TV Arena sport
Trener FK Crvena zvezda, Barak Bahar

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Spartak iz Subotice 4:1 (1:0) u 19. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Glavni akter meča je bio Jovan Mijatović koji je postigao het-trik na meču i tako doneo nova tri boda crveno-belima.

Trener aktuelnog šampiona, Barak Bahar je nakon utakmice bio zadovoljan što je njegov tim upisao trijumf pred večiti derbi.

"Nije lako igrati ovde. Protivnik je bio veoma agresivan i motivisan. Morali smo da se naviknemo na teren i na njega. Ipak, drago mi je da smo upisali pobedu pred derbi" izjavio je Bahar.

Bahar je upitan da prokomentariše i odličnu partiju Jovana Mijatovića.

"On radi puno stvari na terenu i to jako dobro, ne postiže samo golove." kratak je bio izraelski trener.

Šef stručnog štaba subotičkog Spartaka Nenad Lalatović je izjavio kako je Crvena zvezda bila bolja, ali da zamera igračima golove primljene iz prekida.

"Levi bek i štoper koji su jako bitni za našu igru dobili su parne kartone protiv Železničara i protiv Zvezde nisu mogli da igraju. Mislim da je rezultat 4:1 previsok. Primili smo tri gola iz prekida. Sami smo sebe pobedili. Najviše mi je krivo za četvrti gol. Nemoguće je da u zadnjoj sekundi utakmice mali Mijatović bude sam i da gol glavom. Zameram igračima četvrti pogodak, ali Zvezda je bila bolja i zasluženo pobedila." zaključio Lalatović.