Superliga Srbije

Iz Zvezde potvrdili: Barak odlazi, ugovor sporazumno raskinut, Terzić se obraća u 13.00 časova

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.12.2023 09:48
Barak Bahar i Pep Gvardiola MN Press
Barak Bahar i Pep Gvardiola

Izraelski stručnjak Barak Bahara i zvanično više nije trener Crvene zvzede!

Ta informacija se pojavila odmah nakon poraza aktuelnog šampiona od Partizana u 171. "večitom derbiju", a danas je dobila i zvaničnu formu.

S stadiona "Rajko Mitić su poručili da je ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba sporazumno raksinut i da njegov odlazak neće dodatno koštati crveno-bele.

"Dogovoren je sporazumni raskid saradnje i Barak Bahar neće potraživati nikakav dodatni novac osim plate za decembar", poručeno je iz Crvene zvezde.

Zvančne potvrde da će Izraelac na klupi jesenjeg vicešampiona naslediti Vladan Milojević još nema, ali se očekuej da se to dogodi u toku danšnjeg dana.

Kokertno generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić će se javnosti obratiti u 13.00 časova i tom prilikom analizirati tek završenu polusezobnu i verovatno otkriti kakvu su dalji koraci oko angažovanja trenera sa kojim je Crvena zvezda igrala dve grupne faze Lige šampiona i koji je navijačima ostao u najlepšem sećanju.

Prema nezvaničnim informacijama ta saradnja bi trebalo da bude ozvaničena u petak i sasvim je izvesno da će Milojević biti taj koji će na proleće sedeti na klupi Crvene zvezde..