Superliga Srbije

Tužba Baraka Bahara nije stigla u Crvenu zvezdu: Dve strane su u stalnom kontaktu, uveravaju na Marakani

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.01.2024 08:54
Zvezdan Terzić i Barak Bahar MN Press
Zvezdan Terzić i Barak Bahar

Tužba bivšeg trenera Crvene zvezde, Baraka Bahara po kojoj, kako tvrde mediji u Izraelu, zahteva milonsku isplatu od crveno-belih nije stigla na adresu srpskog šampiona i dve strane nisu ni u kakvom sporu, saznaje TV Arena sport.

Prema našim informacijama, čelnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić" su u kontaktu sa zastupnicima izraelskog stručnjaka i razgovara se o dinamici i načinu regulisanja stavki iz ugovora.

Podsećanja radi, tamošnji portal "One" preneo je u ponedeljak uveče informaciju kako je Izraelac preko sojih advokata podneo tužbu protiv Crvene zvezde u sedište FIFA po kojoj zahteva da se njemu i njegovim saradnicima isplati sav novac iz ugovora koji je prevremeno raskinut.

"Bahar je podneo tužbu preko svog advokata Morana Meirija. Imao je ugovor sa Zvezdom na tri godine, što mu je omogućilo da direktno tuži klub FIFA", stoji na portalu "One".

TV Arena sport/ Screenshot

Barak Bahar

 

Isti portal već jednom je pisao o tome kako će bivši trener Crvene zevzde tužiti srpskog šampiona, ali su na stadonu "Rajko Mitić" tada izdali saopštenje u kojem su demantovali takve navode uveravajući da su se klub iz bivši trener rastali u korekntim odnosima.

Barak Bahar je u Crvenu zvezdu došao u pauzi između prošle i tekuće sezone, predstavljen je kao stručnjak na koga se računa u dužem vremenskom periodu i koji bi od crveno-belih trebalo da napravi moćan tim u evropskim okvirima.

Međutim, Izraelac se nije proslavio u Ligi šampiona, gde nije uspeo da izbori plasman u Ligu Evrope, a jesenji deo Mozzart Bet Superlige je završio sa bodom zaostatka za Partizanom koji je slavio u večitom derbiju.