Superliga Srbije

Zvezda se oglasila saopštenjem u vezi situacije sa Barakom Baharom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.01.2024 18:11
Barak Bahar MN Press
Barak Bahar

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se hitnim saopštenjem povodom spekulacija da će bivši trener ekipe, Barak Bahar, tužiti klub.

Aktuelni šampion je ove informacije okarakterisao kao netačne, a saopštenje prenosimo u celosti:

"Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obaveštavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera.

Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamerni pokušaj medijskih spekulacija.

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu", stoji u saopštenju Crvene zvezde.