UEFA Liga šampiona

Barak Bahar pred Lajpcig: Nije u mom DNK da idem na remi

komentari (0)

Izvor: Tanjug

06.11.2023 17:39
Barak Bahar pred Lajpcig: Nije u mom DNK da idem na remi FK Crvena zvezda

Trener Crvena zvezde, Barak Bahar, govorio je na konferenciji za medije pred susret u Ligi šampiona u kome će crveno-beli ugostiti Red Bul Lajpcig (21.00, TV Arena 1 Premium).

Izraelski stručnjak istakao je da se ne plaši izazova.

"Svaka utakmica je važna, od početka do kraja, situacija je takva da verujem u tim i ne plašim se. Izaći ćemo da igramo našu igru, kao što je smo igrali i u Nemačkoj kada nismo odustajali", počeo je Bahar, pa nastavio.

"U prvom meču smo imali dobre momente, na početku do primljenog gola i na startu drugog poluvremena. Lajpcig je dobar tim, ima brze igrače, ali mi ćemo se boriti. Važno je da se zajedno branimo i da napravimo balans između linija tima", istakao je Bahar na konferenciji za medije.

On je dodao da njegova ekipa nikada neće igrati tako da bude zadovoljna remijem.

"To nije ni u mom, ni u DNK Zvezde. Prošla utakmica je pokazala da možemo da napravimo puno stvari protiv Lajpciga, kada smo u presingu možemo da postignemo gol protiv svake ekipe. Biće drugačije jer se igra pred našim navijačima", naglasio je Bahar i dodao da će ekipa učiniti sve da ih obraduje jer su svi zajedno svesni značaja meča.

Ovaj meč protiv Lajpciga je važan, može da bude prekretnica sezone, rekao je Zvezdin trener.

"Verujem u tim, a posle toga idu nove obaveze, prvo u prvenstvu", poručio je Bahar.