Superliga Srbije

Bahar posle pobede: Imamo vremena da analiziramo sve tokom reprezentativne pauze

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.11.2023 20:35
Bahar posle pobede: Imamo vremena da analiziramo sve tokom reprezentativne pauze MN Press

Trener Crvene zvezde Barak Bahar sumirao je utiske nakon pobede njegovog tima u Pančevu posle preokreta nad Železničarem - 2:1 (0:1).

On je rekao da će njegovom timu značiti reprezentativna pauza.

"Nije lako, svaka utakmica je teška. Ali nije lako da dođemo ovde na ovaj teren i da posle primljenog gola pobedimo. Napravili smo mnogo šansi u drugom poluvremenu i pobedili smo. Imamo vremena da sve analiziramo u reprezentativnoj pauzi, a posle toga ćemo se maksimalno fokusirani", rekao je Bahar posle meča. 

Potom je na konferenciji dao opširniju izjavu.

"Najbitnije je da samo ostvarili trijumf na teškom gostovanju. Imali smo zaostatak i želeli preokret. Uspeli smo da postignemo gol, a uz to i stvarali prilike. Igrali smo mirno, pametno i na kraju pobedili. Potreban nam je mali odmor, s obzirom da smo odigrali veliki broj utakmica u poslednjih mesec dana. Odmorićemo se i bićemo spremni za naredne izazove", istakao je Bahar. Govorio je izraelski starteg i o reprezentativnoj pauzi, kao i mečevima koji očekuju crveno-bele u narednom periodu. "Svaka utakmica je važna, nebitno je da li imamo tri ili šest bodova manje od prvoplasirane ekipe. Znamo da moramo da trijumfujemo na svim prvenstvenim utakmicama. Nakon obaveza u domaćem šampionatu ćemo se pripremati za duel u Ligi šampiona. Očekuju nas dve teške utakmice nakon pauze, neophodno je da budemo spremni", dodao je Bahar. Istakao je Bahar da su prvotimci i u Pančevu imali fantastičnu podršku. "Želimo da igramo u istom ritmu u kojem nas naši navijači bodre. Pokušali smo da unapredimo igru, kao i rezultat, s obzirom da imamo određene poteškoće. Verujem da ćemo posle pauze doći do dosta zaključaka, analiziraćemo utakmice. Želimo da dođemo do odgovora kako da postižemo više golova", zaključio je Bahar.