Superliga Srbije

Lazetić pred Kragujevac: Zadovoljstvo je pripremati ovakvu utakmicu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2023 16:30
Lazetić pred Kragujevac: Zadovoljstvo je pripremati ovakvu utakmicu MN Press

Fudbaleri TSC-a će u 24. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu u četvrtak od 14.00 (TV Arena 1 Premium).

U prethodnom kolu su na svom terenu remizirali sa subotičkim Spartakom 2:2, uprkos tome što su imali prednost od 2:0.

Trener tima iz Bačke Topole, Žarko Lazetić, je uoči gostovanja pohvalio Radnički:

"Radnički Kragujevac je protiv Čukaričkog, pa i protiv Voždovca i Javora po meni zaslužio mnogo više. Zabolela me glava dok sam spremao utakmicu. Sa druge strane bilo mi je zadovoljstvo zato što su izvanredni, sve se vidi, moj kolega Joksa (Dejan Joksimović) radi izvanredan posao", rekao je Lazetić, pa dodao:

 

 

"Poslednji dokaz tome je i utakmica protiv Partizana, gde su bili bolji i imali 86 odsto tačnih dodavanja, oko 600 pasova. U njihovoj igri sve se vidi, ofanzivno, jasne pozicije, kad su bekovi unutra, kad nisu unutra, jasne širine, dobro napadanje prostora, reakcija po gubitku lopte, defanzivno kompaktni, 4-4-2, dobro brane centralne pozicije koje bismo mi negde želeli da eksploatišemo. Tako da sa svih strana jedna utakmica koja mi je bila i zadovoljstvo da je pripremam. Čestitam kolegi na sjajnom poslu koji radi, ima mnogo toga da se vidi u njihovoj igri, mnogo da se nauči. To je sve nama veliko upozorenje da nas čeka ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik, po tim fazama igre možda i najorganizovaniji u ovom delu sezone. Tako se i pripremamo da odgovorimo na svu tu njihovu igru i organizaciju na najbolji mogući način", podvukao je stručnjak TSC-a.

Kragujevčani trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 27 osvojenih bodova, dok je tim iz Balke Topole treći sa 46 poena.