Premijer liga

Levi bez treće opcije: Kejn ili potpisuje novi ugovor ili mora da bude prodat

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2023 22:25
Levi bez treće opcije: Kejn ili potpisuje novi ugovor ili mora da bude prodat Tanjug/NigelxKeene

Hari Kejn će ili potpisati novi ugovor sa Totenhemom (stari istoeč 2024.) ili će biti prodat. Treće opcije nema. Ovo je stav vlasnika "pevaca" Džoa Luisa izrečen predsedniku Danijelu Leviju, a prenose britanski mediji.

Uprkos ponudi Pari sen Žermena koji bi platio Totenhemu projektovanih 100 miliona evra plus bonuse za engleskog napadača, zna se da Hari Kejn želi samo u Bajern. I strpljivo čeka da Totenhemu ponestane vremena i sedne za sto sa Bavarcima.

"Ako Kejn bude držao reč igraće u Bajernu", nije uzalud nedavno izjavio čelnik Bavaraca Uli Henes.

 

 

Prve dve ponude Bajerna su bile odbačene (70 i 80 miliona evra). Zna i Henes da je Levi nezgodan pregovarač i da uvek ide do krajnjih granica, ali je i za sebe rekao da "nije od juče". Igra živaca traje na relaciji Minhen-London, a za svo ovo vreme Kejn uredno trenira i igra kod trenera Postekoglua. I ne oglašava se jer zna da mu to ne ide u prilog.

"Sutuacija je specifična, ne znam da li i sam Kejn zna šta će od svega biti", istakao je Kejnov saigrač Son.

Totenhem već ima Brazilca Rišarlisona u srcu napada koji bi preuzeo ulogu startera, dok Bajern nema mnogo opcija i za ambicije mu je potreban napadač vrhunske klase. Za sada im je Kejn broj jedan, pominjali su se Dušan Vlahović i Kolo Muani kao opcije "dva" i "tri" ali ne pre sredine avgusta.

Trener Tomas Tuhel i Hari Kejn odavno su sklopili verbalni pakt, videćemo samo koliko će to na kraju koštati Bavarce.