Premijer liga

Kejn prelomio: Neće da potpiše novi ugovor sa Totenhemom, želi da ide

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.07.2023 12:07
Kejn prelomio: Neće da potpiše novi ugovor sa Totenhemom, želi da ide Tanjug/AP Photo/Jon Super

Više od deceniju traje ljubav između Totenehema i Harija Kejna, u klubu iz Londona je od debija 2011. godine stekao ime, status reprezentativca, dobio je i kapitensku traku, a izgleda da će ovoga leta sve to bit zaboravljeno.

Kako prenose mediji u Velikoj Britaniji, reprezentativac Engleske, kome ugovor sa "pevcima" ističe naredne godine, definitivno neće potpisati novi, već zahteva od predsednika Danijela Levija da ga pusti da ide.

Čelni čovek kluba i dalje odoleva ponudama Bajerna i Mančester junajteda, nadajući se da bi u slučaju da Kejn produži ugovor mogao da dobije veće obeštećenje, ali kako se to neće dogoditi moglo bi da dođe do zatezanja odnosa između njih dvojice.

 

 

Jer, ukoliko ugovor zaista ne bude potpisan ovog leta, Kejn bi već na zimu mogao da pregovara sa drugim klubom i postigne sporazum o odlasku iz Londona potpuno besplatno, što se ljudima u Totenhemu sigurno ne bi svidelo.

Zato će, prema pisanju medija, u narednih nekoliko dana dve strane obaviti novu rundu pregovora kako bi pokušalo da se pronađe kompromisno rešenje koje bi odgovaralo i klubu i igraču.