Premijer liga

Vejn Runi želi Kejna u Mančester junajtedu: Drže ga u Totenhemu kao zatvorenika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.07.2023 11:14
Vejn Runi želi Kejna u Mančester junajtedu: Drže ga u Totenhemu kao zatvorenika Tanjug/AP Photo/John Walton/PA

Kapiten Totenhema, Hari Kejn očajnički želi da ode iz kluba i oproba se u nekoj drugoj sredini, pre svega u Bajernu koji pokušava da ga angažuje, ali bi nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Vejn Runi voleo da ga vidi na "Old Trafordu".

Legendarni cenrtarfor "crvenih đavola" i fudbalske reprezentacije Engleske smatra da uprava londonskog kluba treba da pusti najboljeg fudbalera da pronađe novi angažman, a ne da ga drže u klubu protiv njegove volje.

"Imam utsaka kao da je Hari Kejn zatvorenik u Totenhemu. treško će mu biti da pronađe novi klub, oni ga ne puštaju da ide, a sve to nije dobro", rekao je Runi i dodao:

"Voleo bih da ga vidm u dresu Mančester junajteda. Sa njim u timu klub bi imao mnogo više šanse da pobeđuje i ostavruje sjajne rezultate. Videćemo šta će biti od svega toga".

Sjajni napadač "pevaca" je u klub iz Londona stigao 2011. godine i za to vreme poostao jedan od najboljih fudbalera kluba u istoriji.
Ipak, ono špo mu nedostaje su trofeji, budući da sa Totenhemom nije osvojio nijedan jedini pehar, pa je to glavni razlog zašto želi da napusti klub godinu dana pr eisteka ugovora.