Vesti iz fudbala

Totenhem nudi Kejnu "brdo para", ali kapiten još čeka: Bajern je i dalje opcija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.07.2023 10:57
Totenhem nudi Kejnu "brdo para", ali kapiten još čeka: Bajern je i dalje opcija Tanjug/AP Photo/Tim Goode/PA

Čelnci Totenhema ponudili su svom kapitenu, Hariju Kejnu novi ugovor koji je, kako pišu britanski mediji, daleko izdašnjiji od sadašnjih 200.000 funti nedeljno, ali reprezentativac Egleske još nije doneo konačnu odluku.

Zapravo, kako je prelazni rok u Evropi tek počeo, iskusni napadač želi da sačeka njegov kraj, pa tek tada odluči gde će nastaviti karijeru.

 

 

S druge strane, prema pisanju nemačkih medija, Bajern je već kontaktirao Kejna, sa njim se praktično sve dogovorio oko ličnih uslova za igrača i ostalo je samo da dva kluba pokušaju da pronađu zajednički jezik oko visine obeštećenja.

To naravno neće biti lako, budući da predsednik "pevaca", Danijel Levi u nekoliko navrata naglasio da kapiten selekcije Engleske nije na prodaju i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da ga zdrži u lubu, a ponuđeni ugovor je samo prvi potez prvog čoveka kluba u želji da zadrži najboljeg fudbalera.

Iskusni napadač koji će 28. jula napuniti 30 godina ima važeći ugovor sa timom iz Londona do juna naredne godine, pa je ovo verovatno poslednji trenutak da Totenhem nešto zaradi na njemu.