Vesti iz fudbala

Kejn o pritisku u Bajernu: Ovde dobiješ 4:0 i kažu da je loše, u Totenhemu toga nije bilo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.09.2023 11:12
Kejn o pritisku u Bajernu: Ovde dobiješ 4:0 i kažu da je loše, u Totenhemu toga nije bilo Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Želeo je Hari Kejn da se iz Totenhema preseli u Bajern jer mu je cilj da se bori za titule, a posle samo mesec dana u Minhenu već je osetio koliko je teško igrati u klubu sa takvim ambicijama.

Reprezentativac Engleske je u razgovoru za engleske medije povukao paralelu između dva kluba i izneo je zanimljive detalje.

 

 

"Bajern je slavio na prve dve utakmice, prvo protiv Verdera 4:0, a potom i Augzburga i 3:1, ali smo dobili kritike kako igra nije bila dobra. Ovde je pritisak mnogo veći nego u Totenhemu. U Engleskoj se događalo da ne pobedimo na dve ili tri utakmice i da niko ne postavlja pitanje zašto igramo loše. Baš to mi je trebalo, taj pritisak koji te gura da stalno budeš bolji", rekao je Kejn.

Pred početak svake sezone Bajern je kandidat za osvajanje Lige šampiona, u Engleskoj se nadaju da bi ova reprezentacija mogla da se bori za titulu šampion Evrope, a za Kejna ova dva takmičenja imaju posebnu težinu zbog lokacije njihovog održavanja.

"Finale Lige šampiona naredne sezone se igra u mojoj Engleskoj na Vembliju, a Evropsko prvenstvo se održava u Nemačkoj gde sada živim. Možda bi neko želeo da snimi film o tome ", nasmejao se Kejn.