Premijer liga

Totenhem odbio treću i poslednju ponudu za Kejna

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.08.2023 18:00
Totenhem odbio treću i poslednju ponudu za Kejna Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Predsednik Totenhem Danijel Levi odbio je i treću ponudu Bajerna od 100 miliona evra za kapitena londonskog fudbalskog kluba Harija Kejna, prenosi Skaj sports.

Britanski mediji podsećaju da su se predstavnici dva kluba prošle nedelje sastali u Londonu gde su pregovarali o transferu Kejna u redove šampiona Bundeslige. Totenhem je već odbio dve ponude Bajerna za kapitena engleske reprezentacije.

Britanski mediji ističu da su predstavnici Bajerna u četvrtak uveče poslali treću ponudu od 100 miliona evra plus bonusi za Kejna.

Atletik ističe da je Levi danas zvanično odbio i ovu ponudu Bajerna. On je poručio čelnicima nemačkog kluba da moraju da moraju da poboljšaju ponudu ako žele da Kejn naredne sezone igra za nemački klub. 

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna naredne godine, a navodno je već dogovorio sve uslove ugovora sa šampionom Nemačke.

Britanski mediji podsećaju da je Kejn juče igrao za Totenhem na prijateljskom meču sa Šahtjorom (5:1), a kapiten londonskog kluba se na ovoj utakmici četiri puta upisao u listu strelaca.