Vesti iz fudbala

Kejn posle debitantskog gola: Proteklih sezona sam morao da se vraćam i povezujem igru, sada sam pre svega "devetka"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.08.2023 10:30
Kejn posle debitantskog gola: Proteklih sezona sam morao da se vraćam i povezujem igru, sada sam pre svega "devetka" Tanjug/Axel Heimken/dpa via AP

Napadač Bajerna Hari Kejn izjavio je nakon utakmice sa Volfsburgom da se savršeno uklapa sa brzim saigračima u novom klubu, prenosi BCC sport.

Branioci titule prvaka Nemačke, fudbaleri Bajerna, pobedili su kao gosti Verder (4:0) u prvom kolu Bundeslige, uz odličnu partiju Harija Kejna, koji je postigao gol i upisao asistenciju.

"Osećaj je veoma dobar. Bilo je mnogo priče, mnogo dizanja tenzija otkad sam došao u Minhen prošle nedelje. Nisam mogao da dočekam da istrčim na teren. Veoma sam zadovoljan što sam doprineo timu da počne dobro. Da postignemo četiri pogotka i da ne primimo nijedan gol, što je naročito bitno, imajući na umu Superkup. Nisam mogao ni da se nadam boljoj večeri. Rival nam je zadao neke probleme na startu drugog poluvremena, ali ostali smo mirni", istakao je Kejn.

Dodaje da misli da će tokom sezone savršeno funkcionisati sa saigračima.

"U poslednjih četiri-pet godina sve više se vraćam kako bi povezao igru, a mislim da će to savršeno funkcionisati u Bajernu sa brzim igračima koje imamo. Ipak, ja sam pre svega ‘devetka’, pa se koncentrišem na igru u šesnaestercu. Bila je ovo naporna predsezona, mislim da su grčevi pred kraj izraz napetosti koju sam osećao prethodne nedelje, ne samo na profesionalnom, već i na privatnom nivou", zaključio je engleski napadač.