Premijer liga

Bajern šalje Totenhemu novu ponudu za Harija Kejna

komentari (0)

Izvor: Tanjug

04.07.2023 21:55
Bajern šalje Totenhemu novu ponudu za Harija Kejna Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Bajern ne odustaje, poslaće drugu, poboljšanu ponudu Totenhemu za kapitena engleske reprezentacije Harija Kejna, prenosi "Skaj Nemačka".

Nemački mediji navode da pregovore ispred Bajerna vodi legendarni Karl Hajnc Rumenige, koji je navodno već nagovorio Kejna da nastavi karijeru u šampionu Bundeslige. Međutim, ostalo je da se predstavnici dva kluba dogovore u vezi obeštećenja, pošto je Totenhem odbio prvu ponudu Bajerna od 70 miliona evra.

Vlasnik "pevaca" Danijel Levi je odbio veću ponudu Mančester junajteda, ali neće sedati za sto da razgovara dok ne vidi od Bajerna predlog od minimum 100 miliona evra. Bavarci imaju i plan "B", vezan je za transfer Dušana Vlahovića.

 

 

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do kraja naredne sezone, a uskoro će da napuni 30 godina. Nemački mediji podsećaju da je Kejn simbol Totenhema, koji želi da ode u klub sa kojim bi mogao da osvoji neki veliki trofej.

On je za klub iz Londona odigrao 435 utakmica i postigao je 280 golova. Za nacionalnu selekciju Engleske nastupio je na 84 meča, a 58 puta se upisao u listu strelaca i najbolji je strelac u istoriji. Sa 208 golova drugi je najbolji strelac u istoriji Premijer lige iza Alana Širera koji se nedavno i našalio na njegov mogući transfer u Nemačku.