Premijer liga

Kejn putuje u Minhen, Postekoglu kaže: Izgleda da je gotovo, planiramo igru Totenhema bez njega

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.08.2023 15:33
Kejn putuje u Minhen, Postekoglu kaže: Izgleda da je gotovo, planiramo igru Totenhema bez njega Tanjug/Andrew Milligan/PA via AP

Trener Totenhema Angelos Postekoglu potvrdio da je transfer Harija Kejna u Bajern danas blizu realizacije. Kapiten "pevaca" je prelomio, pa danas popodne putuje u Minhen na preglede i potpis ugovora sa Bavarcima, što znači da Totenhem mora da pređe na plan "B" i "život bez Harija".

"Koliko sam razumeo, postoji progres u vidu transfera i izgleda će se dogoditi. Mi moramo dalje bez Harija Kejna. Fer je reći da će Hari Kejn biti jedan od najvećih igrača ovog kluba u istoriji", potvrdio je vest Postekoglu na pres konferenciji.

Bivši trener Seltika je već pripremljen na to da neće imati Kejna u nedelju na startnom gostovanju protiv Berntforda u Premijer ligi.

"Planirali smo ovo neke vreme. Mnogo toga u našem poslu zavisi od dešavanja. Harijev odlazak neće dramatično promeniti moje planove", dodao je menadžer Totenhema.

Nemački mediji su čak ističu da bi Kejn mogao da bude u timu Bajerna u subotu na meču Superkupa protiv Lajpciga (20.45).

"Vi novinari očigledno znate viuše od mene o tome šta se trenutno događa sa Kejnom. Mi radimo na tome, to nije tajna, ali dok god nema konačne odluke ne mogu ništa da vam kažem", rekao je danas trener Bajerna Tomas Tuhel.

Kejn će potpisati petogodišnji ugovor sa Bajernom za maksimalnu platu u klubu od 25 miliona evra po sezoni. Čeka se da prvo deleti...