Premijer liga

Bajern krenuo po Harija Kejna, spremni su za rekordni transfer

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2023 10:42
Bajern krenuo po Harija Kejna, spremni su za rekordni transfer Tanjug/NigelxKeene

Glavni sportski operativci Bajerna su seli za sto i doneli jednoglasnu odluku da se napad ojača Harijem Kejnom, kapitenom Totenhema. Karl Hajnc Rumenige, Uli Henes i trener Tomas Tuhel složili su se da je Kejn najbolje rešenje za novu "devetku" i kreću u pregovore sa londonskim "pevcima".

Prema pisanju medija, Kejn je preko menadžera dao zeleno svetlo Bajernu za pregovore jer načelno prihvata ponudu za platu koja će ići na klupsku maksimalu koju imaju Manuel Nojer, Tomas Miler i Sadio Mane. Totenhem je tvrd pregovarač, već je dva puta odbacivao poslate ponude iz Mančester junajteda, ali ako bi i rešili da prodaju kapitena, onda će pre poslovati sa klubom van Premijer lige.

 

 

Bajern je spreman da obori klupski rekord kada su obeštećenja u pitanju. Prema navodima medija, probaće da Kejna dovedu za 100 miliona evra iako "pevci" traže 20 miliona više. Bavarci ne važe za preterano strpljive pregovarače, pa nemački mediji ističu da je spreman i plan "B" ako ne dođe do dogovora sa Totenhemom i Kejnom, a on je Niklas Fulkrug, 30-godišnji napadač Verdera.