Premijer liga

Teški dani za Bajern: Kejn i dalje u Londonu, a Voker pred ostankom u Siti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.08.2023 22:15
Teški dani za Bajern: Kejn i dalje u Londonu, a Voker pred ostankom u Siti Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Teški dani za Bajern jer po svemu sudeći ostaće bez dvojice planiranih velikih pojačanja. Hari Kejn se već pomirio sa sudbinom da ostaje u Totenhemu, ali da će put Minhena slobodan narednog leta, a drugi "kapitalac" Kajl Voker je na pragu da produži saradnju sa Mančester sitijem!

Voker je dugo insitirao na transferu u Minhen, biće uskoro mesec dana kako je dogovorio lične uslove sa šampionom Nemačke, ali dva kluba se nisu približila ceni otkupa. Izgleda je strpljenje izdalo jednog od najboljih desnih bekova na planeti, pa je rešio da razmotri predlog novog ugovora sa Sitijem. Kako javlja Fabrisio Romano, ali i još neki engleski novinari, Voker je po svemu sudeći rešio da ostane u taboru aktuelnog vladara Evrope.

 

 

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola procenio je da su mu i Bernardo Silva i Kajl Voker potrebni naredne sezone i insistirao je da klub obojici pošalje nove, finansijski unosnije ugovore. Čini se da ih obojica potpisati do početka Premijer lige.

Mančester siti u petak otvara novu sezonu gostovanjem Barnliju (21.00, TV Arena sport). Vlasnici Arena cloud imaće jedinstvenu priliku u svetu da u realnom vremenu vide sve šanse, golove i hajlajtse sa mečeva Premijer lige.