Premijer liga

Kajl Voker dogovorio uslove ugovora sa Bajernom

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.07.2023 13:36
Kajl Voker dogovorio uslove ugovora sa Bajernom Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker postigao je usmeni dogovor sa Bajernom, prenosi Skaj Nemačka. Britanski i nemački mediji navode da bi predstavnici dva kluba u narednih nekoliko dana trebalo da dogovore visinu obeštećenja.

Voker (33) ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna naredne godine. Engleski fudbaler i jedan od najboljih desnih bekova na svetu je prihvatio ponudu Bajerna da potpiše ugovor sa šampionom Bundeslige do juna 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

 

 

Voker je član Mančester sitija od 2017. godine, a pre toga je igrao za Aston Vilu, Kvins Park Rendžers, Šefild junajted, Totenhem i Northempton. On je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a sa "građanima" je ukupno osvojio 14 trofeja. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 76 mečeva.

Bajern će narednih dana pokupati da zatvori transfer Harija Kejna iz Totenhema, ali i da proda Sadija Manea za koga se interesuju klubovi iz Saudijske Arabije.