Vesti iz fudbala

Doveli ga za 70 miliona evra, a sada ga nude ispod cene: Bajern odredio obeštećenje za ratobornog Manea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2023 18:31
Doveli ga za 70 miliona evra, a sada ga nude ispod cene: Bajern odredio obeštećenje za ratobornog Manea FC Bayern Munchen

Sadio Mane nije više u planovima Bajernovog trenera Tomasa Tuhela, a klub je spreman da ga proda i to 20.000.000 evra, tj. za znatno manju sumu novca od one date Liverpulu za njegov dolazak prošlog jula. 

Tada Bavarci nisu žalili novac za potpis 31-godšnjaka, verujući da je prava zamena za prvog golgetera ekipe Roberta Levandovskog, a sada žure da se oslobode ratobornog ofanzivca, iza kog je slaba sezona u najtrofejnijem nemačkom klubu.

 

 

Em je na 38 mečeva dao samo 12 golova i asistirao za šest pogodaka, em je svojim ponašanjem poremetio atmosferu posle meča sa Mančester sitijem u Ligi šampiona. Udario je Leroja Sanea u svlačionici i za to ozbiljno sankcionisan. 

Sam Mane je nedavno javno rekao da ne namerava da napusti "Alijanc arenu", na šta je klub, prema pisanju nemačkih medija, uzvratio obaranjem visine obeštećenja. Kako bi ga učinio što atraktivnijim u ovom prelaznom roku i pre vremena se oslobodio eks člana Meca, Salcburga i Sautemptona. 

Paralelno sa tim, Bavarci pokušavaju da privole Totenhem da im "prepusti" Harija Kejna, ali su njegove prve dve ponude za engleskog reprezentativca glatko odbijene.