Vesti iz fudbala

Tuhel kreće u rekonstrukciju tima: Gnabri, Mane i Sane pred odlaskom iz Bajerna

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.06.2023 16:36
Tuhel kreće u rekonstrukciju tima: Gnabri, Mane i Sane pred odlaskom iz Bajerna Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri minhenskog Bajerna Leroj Sane, Sadio Mane i Serž Gnabri stavljeni su na transfer listu i prema svemu sudeći ne nalaze se u planovima trenera Tomasa Tuhela za narednu sezonu, prenosi Bild.

Nemački mediji navode da Tuhel ima punu podršku čelnika Bajerna da na kraju sezone rekonstruiše tim, a klub je spreman da sasluša sve ponude za Sanea, Manea i Gnabrija. Mane je prošle godine stigao u Bajern iz Liverpula, a ove sezone je na 38 utakmica postigao je 12 golova.

 

 

On nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale, a napravio je nekoliko skandala zbog čega Bajern želi da ga proda. Njegova cena na tržištu je oko 45 miliona evra. Sane (27) je ove sezone postigao 14 golova i imao je 10 asistencija na 44 meča, ali je Tuhel odlučio da nemački reprezentativac može da potraži novi klub u letnjem prelaznom roku.

Tuhel želi da se odrekne i Gnabrija, koji je prošle godine produžio ugovor sa Bajernom. Međutim, trener Bajerna ne računa na Gnabrija u narednoj sezoni iako je fudbaler kluba iz Minhena ove sezone postigao 17 golova uz 12 asistencija na 47 mečeva.