Vesti iz fudbala

Sapunica u Bajernu: Mane se izvinio, klub preti da će ga kazniti 500.000 evra, pominje se i raskid ugovora, ali ga Sane brani

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.04.2023 14:43
Sapunica u Bajernu: Mane se izvinio, klub preti da će ga kazniti 500.000 evra, pominje se i raskid ugovora, ali ga Sane brani Tanjug/AP Photo/Sven Hoppe

Bura koja se dogodila u svlačionici Bajerna kad je došlo do fizičkog okršaja između Sadia Manea i Liroja Sanea uskoro bi mogla da dobije konačan epilog, ali onakav kako se malo ko nadao.

Kako prenose nemački mediji, Mane se javno izvinio što je u lice udario saigrača, a klub je najavio da će ga kazniti sa 500,000 evra zbog nedoličnog ponašanja, dok se čak pominjalo da bi moglo da dođe i do raskidanja ugovora na štetu igrača.

Međutim, ako je verovatni tamošnjim medijima, Sane je stao u zaštitu saigrača koji ga je udario i poručio čelnicima kluba da nema potrebe da ga kažnjavaju, pogotovo ne toliko drakonski i da, što se njega tiče, ovaj slučaj može da se smatra zatvorenim.

Zato pojedini sajtovi u Nemačkoj i najavljuju da bi Mane mogao da se nađe u ekipi već za utakmicu protiv Hofenhajma u subotu, a ako ne tada, onda vrlo verovatno za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija.

Inače, engleski klub je u prvom duelu slavio 3:0, a baš posle tog susreta je došlo do nemilih scena jer su dvojica fudbalera Bajerna malo žustrije zamerali jedna drugom na slaboj partiji.