UEFA Liga šampiona

Bajern rekordno kaznio Manea: Senegalca šamaranje Sanea košta 350.000 evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.04.2023 14:40
Bajern rekordno kaznio Manea: Senegalca šamaranje Sanea košta 350.000 evra TV Arena sport/ Screenshot

Sadio Manje je platio nasjkuplji šamar u istoriji Bajerna. Njegov atak na kolegu Liroja Sanea i fizički nasrtaj u svlačionici posle prvog duela sa Mančesterom na "Etihadu" koštao ga je 350.000 evra što je rekordna kazna u istoriji Bajerna.

Posle internog meča kazne, jer nije bio u protokolu protiv Hofenhajma, uprava Bavaraca je i rešila da najplaćenig igrača kazni rekordnom novbčanom kaznom. S obzirom da Senegalac zarađuje skoro dva miliona evra bruto mesečno, kazna mu neće uticati na život, ali je svakako za nauk ostalim igračima da postoji "nulta tolerancija" za grubo kršenje discipline.

Sa ovom kaznom stavljena je i tačka na ovaj incident i videćemo da li će trener Tomas Tuhel uvrstiti Manea za večerašnji revanš meč protiv Mančester sitija gde će Bavarci biti u gotovo nemogućoj misiji jer moraju da nadoknade tri gola manjka iz Engleske. Koliko god je Mane mnoge razočarao zbog skandala, kojima nije sklon, možda će ga sve ovo podstaknuti da večeras na terenu pokaže klasu i možda pomogne timu da stigne do senzacije.