UEFA Liga šampiona

Sadio Mane preskače PSŽ, Bajern može da računa na Kansela, Zomera i Komana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2023 17:27
Sadio Mane preskače PSŽ, Bajern može da računa na Kansela, Zomera i Komana TV Arena sport/ Screenshot

Bajern će sutra protiv Pari sen Žermena biti lišen usluga Sadija Manea. Senegalski as nije prošao poslednji fitnes test i trener Julijan Nagelsman nije želeo ništa da rizikuje, pa će najplaćeniji igrač činiti sve da se vrati za revanš susret koji je na programu u Minhenu 8. marta.

Međutim, trener Nagelsman je u Pariz poveo 22 igrača među kojima su i novajlije Žoao Kanselo i Jan Zomer, a i Kingsli Koman nije povređen iako je na poslednjem meču dobio jak udarac, pa su prve prognoze bile pesimističke.

 

 

Bavarci su podigli formu i posle tri startna remija u ovoj godini nanizali su tri uverljive pobede, što je važnije raspucali su se i krilni igrači Liroj Sane, Kingsli Koman i Serž Gnabri. Na spisku igrača je bek Benžamin Pavar, ali se očekuje da će poslednju liniju činiti Kanselo, Upamekano, De Liht i Dejvis.

Bajern i PSŽ su se do sada sastajali osam puta u evroupovima, Bavarci su slavili pet puta, a Parižani tri puta i nikad nisu odigrali nerešeno! Ono što boli "svece" je poraz u finalu Lige šampiona 2020. godine kada je Kingsli Koman rešio finale golom u 59. minutu.