Premijer liga

Bajern u petak seda za sto sa Totenhemom: Za Kejna moraju da plate 100 miliona evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2023 23:04
Bajern u petak seda za sto sa Totenhemom: Za Kejna moraju da plate 100 miliona evra Tanjug/AP Photo/Jon Super

Nema više čekanja, strpljenje je izgleda prvo izdalo Bajern, pa su čelnici nemačkog kluba za petak zakazali sastanak sa Totenhemom povodom transfera Harija Kejna.

Uz Mbpaea, druga najatraktivnija "telenovela" ovog leta na transfer tržištu mogla bi sutra da donese i rezultat, tvrde mediji, samo ako Bavarci ponudu od 80 miliona evra, koja je odbijena pre dve nedelje, "podebljaju" na 100 miliona evra plus još 10 kroz bonuse!

Čelnik Totenhema Danijel Levi sigurno će i sutra do kraja držati svoj stav "100 miliona ili ništa", a s druge strane Bavarci žele napadača da završe do početka Bundeslige. Da li će ići na "ol in" i platiti ono što zahteva i vlasnik "pevaca" Džeo Luis, koji je već dao isntrukcije Leviju da mora da proda Kejna jer igrač ne želi da produži ugovor, ostaje da se vidi.

 

 

Uli Henes i Karl Hajnc Rumenige su mnogo prekaljeni pregovarači, međutim, ni njima, kao ni Totenhemu ne ide na ruku dalje odugovlačenje. Trener Tomas Tuhel od maja je pripremio pakt sa negleskim napadačem oko transfera u Minhen i ne bi voleo da ga razočara na realizaciji. U "zasedi" čeka ishod PSŽ, da uše u pregovore ako Bajern kojim slučajem odustane.

Nemački mediji ipak ističu da Bajern ne odustaje lako i da obično dolazi do igrača ako ga neizmerno želi.